De deuren van de splinternieuwe pop-uplocatie van Huis van het kind op welzijnssite Ten Hove (Jakob Smitlsaan 24) staan vanaf nu wagenwijd voor je open. Ben je op zoek naar een opvangplaatsje voor je baby?

Eet je peuter plots geen groenten meer? Zoek je tips over gaming en sociale media om mee te zijn met je tiener? Maak dan een afspraak bij het Huis van het kind via 0478 66 48 88 of huisvanhetkind@gemeentemol.be. Want... opvoeden doe je niet alleen!

De pop-uplocatie van Huis van het kind heeft geen vaste openingsuren, maar werkt op afspraak. Contacteer ons per e-mail of telefonisch, vervolgens bekijken we samen welk moment het best past.

Voor kleine en grote vragen

Bij Huis van het kind kan je terecht met kleine en grote vragen over kleine en grote kinderen. Bijvoorbeeld rond het slapengaan van je kind, een driftbui, eetgewoontes,... of gewoon als het opvoeden je soms zwaar valt en het allemaal niet loopt zoals je gedacht of gehoopt had.

Samen bekijken

De sleutelfiguur opvoedingsondersteuning, Kim Custers, gaat één of twee keer met je in gesprek. Wanneer ze merkt dat er meer hulp nodig is, bekijken jullie samen een mogelijk vervolgtraject.

Afhankelijk van je vraag verwijst ze je door naar een andere dienst, zoals de gezinscoaches van het Huis van het kind, een thuisbegeleidingsdienst, het Centrum voor Leerlingenbegeleiding (CLB),... Kim doet zelf geen gezinsbegeleiding, langdurig trajecten of huisbezoeken.

Niet alleen voor ouders

Ook grootouders, opvoeders, aanstaande ouders,... zijn welkom. Kortom iedereen die zorgen of vragen heeft over kinderen van 0 tot 24 jaar helpen we graag in de pop-uplocatie van Huis van het kind.

Afspraak maken

We werken momenteel op afspraak zodat we de nodige tijd kunnen nemen om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Maak een afspraak via huisvanhetkind@gemeentemol.be of telefonisch via 0478 66 48 88.

Waar?

De pop-uplocatie van onze gemeente ligt op welzijnssite Ten Hove (Jakob Smitslaan 24). Nadat je een afspraak gemaakt hebt, meld je je aan bij het onthaal en we halen je op.

In de toekomst (vermoedelijk in 2023) kan je op de welzijnssite terecht in een Huis van het kind met een consultatiebureau, een polyvalente ruimte voor ontmoeting en activiteiten en gesprekslokalen.

Meer info Huis van het Kind antennepunt Mol, Kim Custers, 0478 66 48 88, huisvanhetkind@gemeentemol.be, www.huisvanhetkindregiomol.be